2022. december 3. Szombat
Ferenc napja van
Hirdetés

HÍREK

Pintér Béla keresztény előadóművész koncertje Soltvadkerten
2017-07-15 00:43:03
Idén már 12. alkalommal várta a gyerekeket a Soltvadkerti Baptista Gyülekezet Napsugár tábora. A felvételen Pintér Béla A Szeretet nem fogy el című dalát énekli a gyerekekkel.
Öt éve a helyi pünkösdi gyülekezettel együtt biztosítanak egy hét kikapcsolódást a rászoruló kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt. Az idei, július 10-14-ig tartó táborban néha 100-nál is több soltvadkerti kisgyerek élvezhette a közös programokat. A tábor zárásaként július 14-én nagyszabású koncertet adott a sportcsarnokban Pintér Béla keresztény előadóművész. Nagyon hálás közönség voltak a táborlakók, hiszen ők már ismerték, és a táborban sokat hallgatták Pintér Béla gyermeknyelven íródott Istenről, Jézus Krisztusról, szeretetről és emberségről szóló dalait. A koncert elején az előadóval együtt énekelték el a Napsugár Tábor dalát.
Élő közvetítés


PROGRAMAJÁNLÓ

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /volume1/Weblap/html/hirek.php on line 246 Call Stack: 0.0000 239384 1. {main}() /volume1/Weblap/html/hirek.php:0


Médiaszolgáltatási tevékenységünket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.
Látogatók száma: